КАК ГЛАСУВАХА В РОМСКИТЕ МАХАЛИ?

5.04.2021 г.
104 460 Показвания

Гледайте всичко от УЕБА на едно място: gospodari.com/
Последвайте Господари на УЕБА:
facebook.com/gospodari/
instagram.com/gospodariofficial/
#gospodari #господари #gospodarite #господарите #gospodarinaefira #gospodarinaweba #господаринаефира #господаринауеба #гафове #gafove #твгафове #изцепки #смях #smqh #memeta #мемета #popolina #popolinavox #пополина #димитъррачков #зуека #марияигнатова #dimitarrachkov #zueka #mariqignatova

Коментари
 • Новият ден е даден на човек, за да се осъзнае, от Бога с милост търпение и Любов! Имайте предвид, че утрешниятден, не е обещан на, никого от нас, за това трябва да сме мъдри, и не само в нужда да търсим Бога. Каквото и да си извършил, ако се разкаеш -покаеш, всеки път след даден грях и искаш прошка от сърце Бог е Верен да ти прости, не забравяй. Няма безгрешни хора, сами по-човешки, няма как да се справим с плътските желания, но с вяра, четенето на Библията и молитва няма невъзможно с Бога - Исуса Христа. Бог не е Дошъл да ни осъди , но да спаси света и, всеки един, който повярва, в сърцето си, че Исус Христос е Божият Син, и е Възкръснал от смъртта на третия ден след това, като го изрече и приеме за спасител... Да се покръстиш, водно кръщение в църквата евангелска църква, там е истината! И да приемеш Христос за свой личен Спасител. Там е истината защото само там се говори за Божието Слово така, както трябва и повече изпълнява... Само, ако повярваш ще разбереш, че това е истината. И това е повече от прекрасно, ако повярваш, но да знаеш, че не само вярата ще спаси човек! И порнографияне трябва да се "консумираме", защото извън брачно, ако човекът се самозадоволява си е грях! Не трябва да гледаш други, и да взимаш пример, че другите хора така правят. Гледай себе си, и Бога. Скоро Господа, ще унищожи Сатана, и зло не ще има вече! Не, трябва да се кланяме на икони също така, да не си правим изображения и кумири, да не им се кланяме и служим е писано в Божието Слово - Библията, което е истина, защото за Бога няма невъзможно и не случайно се нарича така, а и, ако не беше истинно отдавна да беше отпаднала от власт, Библията.. Не разбирам, само защо свещениците в православните църкви подвеждат народа след, като знаят, че не трябва да се кланят ! Няма безгрешни хора и Исус Христос не е дошъл да осъди света, но за да ни спаси, дано се осъзнае всеки навреме и покае, а и затова Бог е Добър към нас и ни търпи, показва милост и Любов за може да се приведем, към покаяние. Да знаеш също така, че Сатана умело прикрива истината от тези, които не вървят по-Божия път.. Също да имаш предвид, че е необходимо за теб да спиш 7 или 8 часа поне в денонощието за да се чувстваш добре, нормално и адекватно и да спиш,по-едно и също време. И последното от мен, което ти пиша е, за това, че които угаждат прекалено на стомаха си, няма да видят Божието Царство.

  Aleksandar VasilevAleksandar Vasilevпреди час
 • Покажете как са гласували полицаите и администрацията

  Ivan ivanovIvan ivanovпреди 2 часа
 • Ima xumor

  Detelinka RangelovaDetelinka Rangelovaпреди 12 часа
 • За жалост, не успях да разбера кое е смешното, въпреки че доста се потрудихте като използвахте изкуствен смях и всякакви такива глупости. Браво на хората, че все пак са упражнили правото си на глас, а най-вече за това, че изразиха позиция и за това, че искат промяна за по-добро бъдеще.

  Lyubka MihaylovaLyubka Mihaylovaпреди 20 часа
 • Всъщност, къде бяха смешките?! 95% от хората изразиха ясна гражданска позиция. Това не бяха мнения на "смешни цигани", а на обикновени хора, загрижени за съществуването си. Браво, хора!

  КнКнпреди 20 часа
  • А защо решихте, че целим да разсмеем? Да, имаше няколко изцепки, но има и адекватни хора, което е хубаво :)

   Victoria S.Victoria S.преди 4 часа
  • Точно така, браво на хората.

   Lyubka MihaylovaLyubka Mihaylovaпреди 20 часа
 • Начина, по който се опитвате да принизявате Бойко е много долен и заради такива като вас не живеем в демократично общество, а в такова което прави "погребения" и кълне пред домовете на българските политици. ГЕРБ не са идеални, няма такива партии, но те са най-доброто политическо движение, което сме имали до сега. Нека да видим Слави какво ще направи, няма лошо да има промяна, но дали ще е за доброто на България е въпроса.. Ако единствената промяна е да бъдем анти-ГЕРБ, то нищо добро не ни чака. Трябва да има качествени управленци и качествена опозиция, а не мърлячи и пропагандатори, които освен да правят Костинбродски шашми и да назначават дебели мафиоти на големи постове, като Пеевски, едва ли скоро ще пребъдем кризата, която се очертава в днешни дни. Тия анти-мутри са най-големите мутри и адвокати на мутри - Дончева. А пък да не говорим за 97те хиляди гласували за Божков, мамата си е ебало... Много неграмотни хора решават кой да влезе в парламента. Аз лично мисля че това е един от огромните проблеми, които имаме.

  alexandermanalexandermanпреди ден
 • Как да гласувам за 70 лв 😁😁😁

  Daniel MihovDaniel Mihovпреди ден
 • Евала на жената която каза че “всички са измамници” и на човека, който обясни защо е гласувал за Слави за това, че изразиха някакво искрено мнение

  Elina GavadinovaElina Gavadinovaпреди ден
 • Зъб ще го боли сега целия народ.

  Von StoeffVon Stoeffпреди 2 дни
 • И веднага след гласуването отивате при тези хорица мама ви мръсна.

  ʙᴀʀʙɪᴇ ᴍᴅꜰᴋʙᴀʀʙɪᴇ ᴍᴅꜰᴋпреди 2 дни
 • ebati tapata reporterkaa romi tui romi unui ami vie na li ste balgari celiq parlament se balgari patrioti okradoxa balgaria dolni pomiqri prodajnici na amerikanci.

  Stanyo GeorgievStanyo Georgievпреди 2 дни
 • Браво! Очаквах да е в пъти по-зле!

  Martin M.Martin M.преди 2 дни
 • Без коментар . За 50лв се продават за ГЕРБ И падам 90% от тези са със 1 самотна мозъчна клетка . 9% без коментар 1% гладуват със мозъка си без да са купени за 50 лв ....

  Freeman Bg - TVFreeman Bg - TVпреди 2 дни
 • Спомням си как преди 10-тина години като бях 12-ти клас в училище как приятелите ми идваха и казваха "Тая партия копува гласовете, оная партия копува гласовете, дай да си продадем гласовете" - тогава и от СДС имаше предложения и от БСП и от ДПС и всичките даваха, поне според приятелите ми по 50 лева. По това време ГЕРБ още горе-долу изгряваше и Бойко ми се струваше като човек, за който е смислено да се гласува, имайки предвид, че останалите бяха "разпорили" държавата и само от ГЕРБ не ни бяха предлагали да си продадем гласовете.. В деня преди гласуването един приятел пак дойде и каза: "хайде да си продадем гласа - от ГЕРБ дават по 50 лева" . От тогава просто не виждам смисъл в това да гласувам за когото и да е било, защото каквото и да се приказва резултата е един и същ и каквото и да се обещава в общи линии е все тая. Пиша коментара, защото ми стана смешно, как един от хората които бяха интервюирани каза, че си е продал гласа за 50 лева. Поне тарифите стоят стабилни и не се променят с времето :)))

  СвиленСвиленпреди 3 дни
  • Брат, вземи от всички по 50 кинта и гласувай за който си искаш накрая! К'во ти пука?

   Yosif MetodievYosif Metodievпреди 23 часа
 • Много ви харесва, обаче много сте Тихи по време на избори

  pavlin vladimirovpavlin vladimirovпреди 3 дни
 • Слабичко не е като от 2016-та Дончева Танчева

  Левски СофияЛевски Софияпреди 3 дни
 • Единственото за което не съм съгласна е неграмотни хора да имат право да гласуват, такива хора които български не могат да говорят. И не става дума само за ромите, а въобще за всички които не могат да свържат нормално две думи в изречение.

  Diana VachevaDiana Vachevaпреди 3 дни
 • Xaxaxa lele tez romi

  Daniel IlievDaniel Ilievпреди 3 дни
 • Сите избиратели на славуца са те от тия, горко на България с тая селения.

  Blossom et BubblesBlossom et Bubblesпреди 3 дни
 • Добър опит...! Най-смешното от цялата ситуация е, как репортерката, моли Ромите да й обърнат внимание, с надежда за малко Рейтинг! Ако преди е имало някакви "изцепки", е защото са интервюирали хора от крайни места на България, където самите "българи" не могат да си кажат името! Спрете с тези банални очаквания към Ромският етнос! Сигурно имаше и по-добри изказвания на ТЪПИТЕ въпроси на репортерката, но са били изрязани! Другият път,се насочете към Българските квартали, и българите там над 50+! Със сигурност,нас Ромите ще ни забавлявате дълги години с изцепките си!

  Ани ДимитроваАни Димитровапреди 3 дни
  • 🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂🤣🤣🤣🤣 така е така е 3:00 😂😂🤣🤣😂🤣

   Райна ДимитроваРайна Димитровапреди 3 дни
 • Чакай душичко... ЗЪБ МЕ БОЛИИИИИ

  Stoyan StoyanovStoyan Stoyanovпреди 4 дни
 • Браво

  Simeon DodovSimeon Dodovпреди 4 дни
 • Бих казал,че всичко което казаха хората е истина ! Не успяхте да направите сензация с изцепки ,но хората казаха доста истини ,и хич не смешно 😔

  Stiliyan DimitrovStiliyan Dimitrovпреди 4 дни
 • Вота от чужбина е показателен, меко казано парадокс е, че Герб има 26% подкрепа в България и няма и 9% в чужбина, там не дават тройка кюфтета и 20 лева ;) Гласовете в град Самоков са типичен пример за каква корупция става дума! На местните избори преди година и половина БСП спечели с най голямо мнозинство в България (над 70%)! На избора в Неделя, водеща партия беше Герб в Самоков с над 6000 гласа от 17 500 общо, което беше повече от два пъти повече от вторите БСП! Очевидна е корупцията, а Самоков е град с около 50% ромско население (ще оставя изводите на вас)

  Petyo LobutovPetyo Lobutovпреди 4 дни
 • Na sapun

  Maxim DimitrovMaxim Dimitrovпреди 4 дни
 • 🤣🤣🤣🤣🤣

  Nikolay NikolovNikolay Nikolovпреди 4 дни
 • Teq kakvo razbirat ot ikonomika?

  Iva DivaIva Divaпреди 4 дни
 • 2:43 tochno taka

  Maksun SalimovMaksun Salimovпреди 4 дни
 • Vie ot gospodarite podbirate horata i gi zlepostavqte

  Maksun SalimovMaksun Salimovпреди 4 дни
 • Искат работа , а всички са неграмотни. Не могат да си напишат името.

  Emil VasilevEmil Vasilevпреди 4 дни
 • ако не са те да ви забавляват и отзад да се чува хахаха няма кой да ви забавлява всеки път едно и също

  to6exato6exaпреди 4 дни
 • Върнете Пополина

  Plamen AleksandrovPlamen Aleksandrovпреди 4 дни
 • На 4:03 и на 4:10 са купени

  Vankata GamingVankata Gamingпреди 4 дни
 • Все едно гледам онова предаване на Албена Вулева! Унижения и подигравки в множествено число! Поне Албена Вулева не говореше за хората в множествено число! Когато правите репортажи със българи говорите с имена! И не се замисляте че тези които купуват гласове са основно българи!!! В ефир без вас е по добре, ако ви махнат и от интернет ще стане още по добре.!

  Gyunay SalievGyunay Salievпреди 4 дни
 • 4:47🤣🤣🤣

  Ivailo KostovIvailo Kostovпреди 4 дни
 • В другите провинции вика. хахах

  Тодор ТодоровТодор Тодоровпреди 4 дни
 • Гласували по съвест те хахаха... 50лв такса съвест...

  Ivailo ManevIvailo Manevпреди 4 дни
 • Много се излагахте господари на ефира а вие Как избрахте Вашия фаворит

  Radoslav DimitrovRadoslav Dimitrovпреди 4 дни
 • Определено по-адекватни от миналите години.

  Arsen SamokovskiArsen Samokovskiпреди 4 дни
 • Ромите от Филиповци и Факултета, опровергаха съществуването на всички видове вируси, включително и на Covid! Ако наистина имаше такава висока смъртност, за която се говори от сутрин до вечер по новините, то гетата щяха да са пламнали първи - все пак там не се използват нито маски, нито ръкавици, нито дезинфектанти! Не всички роми обаче разполагат с телевизори и от там идва тяхната непромита и бистра представа за нещата. Първи, те изпочупиха телевизорите си и прозряха, че ги лъжат. Това на вид и на практика необразовано в по-голямата си част племе, се оказа самостоятелно мислещо и показа, че притежава качества, които някои от българите за съжаление отдавна са загубили! Те са единни, защитават се, за тях всеки живот е важен! Ако държавата се беше погрижила подобаващо за тях, те щяха да успеят да се интегрират и да получат образование и работа! Не са ви виновни циганите, че управляващите са по-голями крадци и престъпници от тях! Не са ви виновни циганите, че са оставени под ръба на мизерията и продават бъбреците си за пари, а гласовете за 50 лв. или кебапчета, за да се нахранят, без дори да знаят за кого гласуват, поради своята неграмотност! Виновна е управляващата ни вихрушка от престъпници, които умишлено поддържат обществото неграмотно, безработно, смачкано и гладно, за да може по-лесно да се продаде за жълти стотинки. За толкова години, никой не успя да промени закона, така че да не се позволява на неграмотни хора без образование да гласуват! П.С. стига сте се тупали в гърдите, че сте българи, докато се редите на опашките за ваксини! Когато има нещо, което трябва да научите от циганите, бъдете честни и искрени към себе си и го научете - бъдете като тях, с остро чувство за самосъхранение.... И не мислете че всички са продажни!!

  Aleks AndreevAleks Andreevпреди 4 дни
 • Зъб ме болииии,,,и се смее Да го трепеш ли , да го палиш ли

  Milen IvanovMilen Ivanovпреди 4 дни
 • Мъчите се да се подигравате не циглетата - това както и да е. Дай да слагаме разни звукчета тук-там, да го направим унизително и забавно, макар, че не е забавно - отчаяни методи, дето работеха едно време с 'берем си тухли' и 'всичко туш', ОК. Даже по-ниско образованите от вашите горе-долу средно образовани репортерчета имат легитимни аргументи. Та какво ще кажете вместо да се опитвате да съживите мъртвата си платформа чрез жалки методи, да утидете и вие да гласувате?

  WHACK LPWHACK LPпреди 4 дни
 • Нормално е Герб да спечели и се знаеше.... Благодарете на бабите и дядовците ви, населението на селата и една част от малцинствата (защото повечето гласуват за дпс). На бабите и на дядовците, защото бат бойко им дигна пенсиите с 50 лева и те горките си викат сигурно, че се променя всичко. На населението на селата, защото бат бойко им построи по една улица и малък център.. На малцинствата, които се радват на кебапчета и 50 лева.... Е това са само теории ама не мисля, че малцинствата са виновни ами по възрастното и простовато общество... Ако си мислите, че само малцинствата са неграмотни - грешите! Ама няма да споря и просто ще кажа : ай честито..

  C. M.C. M.преди 5 дни
 • Не ви се получи нещо. Къде трябваше да се смеем?

  Damyan St.Damyan St.преди 5 дни
 • Браво Вики, добра работа както винаги. :)

  Alexander SotirovAlexander Sotirovпреди 5 дни
 • Добре, че дойде Бойко да имаме лекари...Преди него за лекари не бяхме чували

  MissStilissimoMissStilissimoпреди 5 дни
 • Чакай че зъб ме болиии🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  Galina IlievaGalina Ilievaпреди 5 дни
 • Ти за това май ви махнаха от ефир щото се гаврите със малцинствата.!

  Kristiyan KrastevKristiyan Krastevпреди 5 дни
 • Сложих те момичето да се излага

  Kristiyan KrastevKristiyan Krastevпреди 5 дни
 • Kolko interesno dobre go podkupva boko tikvata na izborite ebasi agitaciqta

  Pavel BorisovPavel Borisovпреди 5 дни
 • Най съвестните граждани са тези които получават пари 💰 и наставления

  Lider*Compañía Consultora InternacionalLider*Compañía Consultora Internacionalпреди 5 дни
 • Стига вече с тези атаки към ромите! Не че ги защитавам, ама на всеки избор се с тях се занимавате. Защото българите не вземат по 50 или по 100 лв. Нека сме по-обективни и коректни, а не за всичко само те да са ни виновни, просто защото са ни по-удобни - необразовани, в махалите и без дебелите връзки! Ееее

  Car & Game ManiaCar & Game Maniaпреди 5 дни
  • ​@Car & Game Mania Не бе кажи, като я ползваш тая дума, какво ТОЧНО означава, че по целия свят на тая cгaн им казват gурsу... БEЗpoдник жaлък... Единственото празно нещо тук е тиквата дето имаш за глава...

   The PunisherThe Punisherпреди 4 дни
  • @The Punisher Че къв си ти, че да ти обяснявам, бе, комедиант смешен! Празен канал, ама тролче в нета го раздаваш! Еваларка!!!

   Car & Game ManiaCar & Game Maniaпреди 4 дни
  • Я обясни какво означава ром бе цървул, римляни ли, спиртна напитка или рома футболния отбор ?!?!?!?

   The PunisherThe Punisherпреди 4 дни
 • попринцип не беше толкова смешно, почти всички бяха разумни хора

  Kamen VasilevKamen Vasilevпреди 5 дни
 • Точни коментари и бистър поглед над нещата се забелязват сред ромите, но както видях и в един коментар те допринасят също за опадъчното ни състояние. Не ги и набеждавам, докато им дават ще си взимат.

  Radio - ActiveRadio - Activeпреди 5 дни
 • Българите в чужбина да не могат да гласуват, а ромите да могат...🤔

  PolyaPolyaпреди 5 дни
  • кажи нещо хубаво бе'

   Sultan AngelovSultan Angelovпреди 3 дни
 • евала на човека избрал Слави в началото, не заради Слави,а защото си каза мнението и имаше смисъл

  - GTR / Mustang -- GTR / Mustang -преди 5 дни
  • @kristo jeksan честно казано да

   Freeman Bg - TVFreeman Bg - TVпреди 2 дни
  • Иеп . Единственият които си ползваше главата в интервюто и единствения със повече от една мозъчна клетка

   Freeman Bg - TVFreeman Bg - TVпреди 2 дни
  • та той говори по-грамотно от бойко

   kristo jeksankristo jeksanпреди 5 дни
 • Да си признаят и възрастните с пенсийте им по 50 лв ++, които са гласували за ГРОБ. Как ще се оправим?

  Joro BrankovJoro Brankovпреди 5 дни
 • "Дойдех, хвърлих, отивам! "

  Георги ВладимировГеорги Владимировпреди 5 дни
 • "Хаха много смешно, цигани хаха" - и така другари, докато не осъзнаем, че живеем съвместно и сложим край на дискриминацията в тази държава няма да се оправим скоро. Аз лично не видях никаква разлика в мненията на избиратели и тези на "нормалния" българин. А, тези" мъдри" расисти в коментарите, да вземат да прочетат някое академично аналистче за тези избори и да видят кой за кога гласува...

  eli rusevaeli rusevaпреди 5 дни
 • Не само ромите гласуват за ГЕРБ, но и много нормални хора, които обаче предпочитат да си замълчат. В България всички са се озлобили толкова много, че плюят и нападат всеки с по-различно мислене. Все някой друг ни е виновен за простотията, а ние сме душици златни невинни. "Материала е лош", и това е самата истина.

  Илия МакаровИлия Макаровпреди 5 дни
  • "Нормалните хора" ? Ромите кви са?

   Гуджо СтефановГуджо Стефановпреди ден
 • 00:52 и 04:07 браво на хората!

  Mariуa PopovaMariуa Popovaпреди 5 дни
 • Що не питате и в българските махли да се смеят и ромите малко

  Веселин КолевВеселин Колевпреди 5 дни
  • Защото няма да намериш българи , които да живеят в гетата. Иначе има доста продали се българи. Баба ми гласува за ГРОБ. Питах я защо, но нищо не ми отговори.

   Martin M.Martin M.преди 2 дни
 • Нема си значение като нема смисъл😁😁

  Antoaneta SotirovaAntoaneta Sotirovaпреди 5 дни
 • 4:46 най яката част 😂😂😂

  Venka IvailovaVenka Ivailovaпреди 5 дни
  • поне са креативни, да избегнат неудобните въпроси :D :D :D

   Just MuddyJust Muddyпреди 3 дни
  • 😂😂😂😂

   Slavi VladikovSlavi Vladikovпреди 5 дни
 • Зъб ме боли душичко, зъб ме болиии....😂😂😂😂😂😂

  Venka IvailovaVenka Ivailovaпреди 5 дни
  • Първо чух "гъзът ме боли" 🤣🤣🤣🤣

   Ивана БорисоваИвана Борисовапреди 4 дни
 • Смърт за герб смърт за всички герберасти конфискация, кастрация и затвор до 9то коляно !

  cscsпреди 5 дни
 • Ahha,🤗😃🤗😃🤗😃🤗

  Emanuil MihaylovEmanuil Mihaylovпреди 5 дни
 • Toe taka predlaga pari boiko inak kak sha specheli bokluk

  qnka Hristovaqnka Hristovaпреди 5 дни
 • Абе вие мноооого се изтъркахте вече

  Daniel NedelchevDaniel Nedelchevпреди 5 дни
 • Edin tuk kazava za upadakana Bg noprinasqli romite a Blgarte 91gd samo karadt milioni zaedno s dps poverete kolko milio eri ima romi i Blagari samo boko i kopaniq 10gd kolko otkradnaxa nezabravqy te chekmejetata to e Blgarin.

  Sali EyubovSali Eyubovпреди 5 дни
 • Каквито пещерняци бяхте, такива си останахте , алооо Гуспударите ....пфууу Тръгнали да се присмиват на ромите , я дай малко от София да ги видим тези българи за куго шъ галасуват пак, Бойко чекмеджето толкова години на чело, кой виновен ? ромите ли пфффф пещерняци

  Lyudmil GenovLyudmil Genovпреди 5 дни
 • Щ

  Огнян ТорбовОгнян Торбовпреди 5 дни
 • аз съм положително изненадан очаквах всичко да е леш, а те половината си бяха нормални хора предполагам това показва колко сме предубедени аз и много други хора

  Ivo IvanovIvo Ivanovпреди 5 дни
 • Интересно ми е , защо такива шутове като вас , господарите , придавайки си ореол на праведност и критичност, сте много добри постфактум да показвате година след година, едни и същи всеобщи тайни, които не са смешни,а са трагични и защо така някак си като сте така активни граждани не показвате това в моменти когато би имало реален ефект поне малко да промени нещата в по - добра посока , или сеирджииството и цъкането са някаква съвременна добродетел ???

  _*_*преди 5 дни
 • Имаше и роми, които бяха доста на ти с нещата, така че да не слагаме всички под общ знаменател.

  Кристиян АнгеловКристиян Ангеловпреди 5 дни
  • Otidoh widqh furlih xD

   Alexandyr MitewAlexandyr Mitewпреди 5 дни
 • Ако брше Пополина +10%смях ,нищо лично:*

  Тодор ТомовТодор Томовпреди 5 дни
 • Всякаш ромите са дръпнали напред .Поне тези ,който не продават гладът си!

  Тодор ТомовТодор Томовпреди 5 дни
 • Този път, не ви се получи расисткият хумор!

  bobity bobitybobity bobityпреди 5 дни
 • Велков да направи едни пийняци

  George TonchevGeorge Tonchevпреди 5 дни
 • На тли

  Stoyan KanevStoyan Kanevпреди 5 дни
 • Очаквах да е по-зле положението. Може има и такива , на които им е дошъл акълът.

  Dimitar SerkyovDimitar Serkyovпреди 5 дни
  • Хубаво е човек първо да погледне в собствената градина! Може и да има българи на който им е дошъл акъла.!

   Gyunay SalievGyunay Salievпреди 4 дни
 • Що не извикате Боби Бъклинов ква е тази

  ManQka BG GamingManQka BG Gamingпреди 5 дни
 • 4:07 браво

  Милен МиленМилен Миленпреди 5 дни
 • миличка, душичка, хубаво е така да се обръщат към теб супер са макар и неуки

  Петър МаджаровПетър Маджаровпреди 5 дни
 • Правете по дълги репортажи много са кратки

  ManQka BG GamingManQka BG Gamingпреди 5 дни
 • Ето как печели изборите ГЕРБ! Все пак има и достойни хора, като човека на 3:31.

  Nikolay RusanovNikolay Rusanovпреди 5 дни
  • ти заедно с тях в стайчката ли беше, че знаеш?

   Иван ЛазаровИван Лазаровпреди 4 дни
  • да, и много добре говори човекът

   AnyaAnyaпреди 4 дни
 • Направо ходи си лягай

  Petko StanchevPetko Stanchevпреди 5 дни
  • Ама той циркаджията такива работници обича -от канавкаата и като им дари една гарсониера ,то тогава са по-вече от роби

   Petko StanchevPetko Stanchevпреди 5 дни
 • Ще Ви замоля да я предадете обратно в Била,Лидъл или фантастико (меко казано,за да не посочвам конкретно как и с какви заложби сте я предобили)

  Petko StanchevPetko Stanchevпреди 5 дни
 • Аз видях едни много стойностни хора, независимо, че С роми и от махалата. СМо, че и те А българи и искат по-добро бъдеще. Бравооо. Поздравявам ви от все сърце. Всички сме заедно, срещу несправедливостта.

  martin krastevmartin krastevпреди 5 дни
 • Ако притежавате журналистическа диплома,то навярно сте я получили от чипс или пуканки и то на промоция

  Petko StanchevPetko Stanchevпреди 5 дни
 • Скъпа г-жа,г -ца Симеонова искам да Ви изесня ,че това не е фризиорският салон,в който гласувате за квъртален коч

  Petko StanchevPetko Stanchevпреди 5 дни
 • Не за коя кандидат парламентарна партия,а за кого

  Petko StanchevPetko Stanchevпреди 5 дни
 • На връх парламентарните избори :Вие за кого гласувахте

  Petko StanchevPetko Stanchevпреди 5 дни
  • Уважаеми г-н Станчев, Първо, цитираният от Вас въпрос не е бил зададен от мен - просто някои от хората решиха сами да кажат за кого са гласували. Второ, само с един клик в търсачката можете да се запознаете с биографията ми, щом толкова Ви касае какво образование съм завършила, къде и т.н. Поздрави :)

   Victoria SVictoria Sпреди 5 дни
 • ЗАЩОТО тя ,тази която се бара за репортерка т.н.СИМЕОНОВАА ги запита :

  Petko StanchevPetko Stanchevпреди 5 дни
 • Репортерката моля сама да напусне,понеже показа сама ,че е по-неграмотна от събеседниците си

  Petko StanchevPetko Stanchevпреди 5 дни
 • Ироничното е че точно тези роми допринасят най-много за упадъка на държавата

  Boyan StanchevBoyan Stanchevпреди 5 дни
  • To ne samo romite sa ot otpadaka imago i pri balgarite takache ima balgari po dolni ot romite no vsichki sme ednakvi taka deto sa praite na golqma rabota poradi takiva hora kato vas darjavata e v tova polojenie

   qnka Hristovaqnka Hristovaпреди 5 дни
  • кУкУ

   Lyudmil GenovLyudmil Genovпреди 5 дни
 • пффкак се преебах , на тези са им дали по 50лв....

  GeorgiGeorgiпреди 5 дни
 • "сложих там нещо и излезнах"

  T RST RSпреди 5 дни
  • @ttpetio и аз за това се сетих.

   T RST RSпреди 4 дни
  • "Дойдех, хвърлих, отивам" - версия 2021

   ttpetiottpetioпреди 5 дни
 • Какво трябва да значи “най-колоритните махали”? Очевидният расизъм и подобни “остроумни” лафове явно не са достатъчни, за да се задържите в ефир, и по-добре

  Bella TinchevaBella Tinchevaпреди 5 дни
 • Никой не ви гледа еб*ния сайт защото видеата зареждат по 1 час.Пускайте повече материали тук.

  Mihail PisarovMihail Pisarovпреди 5 дни
BGworld