КАК СЪСИПАХА КОСАТА МИ? +Историята на моята коса 💁🏼‍♀️ | Storytime 💕

24.11.2020 г.
94 553 Показвания

Здравейте!
В днешното видео ще ви разкажа за моите премеждия и причината, поради която, за да имам добре изглеждаща прическа, се налагаше да нося екстеншъни почти постоянно.
С това видео поставям началото и на поредицата за коса, като считах тази тема за изключитело важна, за да разберете през какви пирипетии е минала и какво е преживяла моята бедна косица 😬
В следващите видеа:
- Красива, здрава, мека, плътна и дълга коса (дори и изрусена 😬) - как спасих косата си
- Грешки при поддръжката на косата
- Видове къдрене

Коментари
 • Вие сте си виновна, те разчитат на такива възпитани които си мълчат, и лошото е, че Вие ги учите на подобна наглост, косата си е ваша, парите също, как ще мълчите!? Виждате грешките и мълчите!? Ами... 😠И човек не е само КОСА!

  тери бгтери бгпреди ден
 • Здравей, много си сладка и мила, обаче има едно изклютелно важно разминаване в разказа ти и то е, че ти сама каза, че си правила самостоятелно обстойно проучване и си стигнала сама до извода, че стикерите са това което теб те устройва най-много. Да слагаш всички фризьори под общ знаменател е изключително не разумно и равно на това да те приравним теб с влогърки, които говорят лъжи в името на собствените си облаги, а предполагам, че този тип не са хич малко. Ако отидеш при гризьорката Х и и кажеш, аз проучвах и искам стикери за моята коса и в отговор получиш- това не е методът, който ще те задоволи аз ти препоръчвам еди какво си, ти как ще реагираш, нима нямаше да откажеш съвета и?!? Или пък ако фризьорката У ти каже, не няма да ти сложа стикери намери си друг салон... тогава какво щеше да си помислиш?!? И да фризьор съм и да стикерите не са за твоите потребности. Много често жените си мислят, че знаят кое е най-добре за тяхната коса и не се доверяват, подтикнати от приобщаването на разни индивиди под нашата гилдия!!! В нашата малка страна, има толкова добри професионалисти и толкова безпогрешни фризьори, на които само може да се възхищавате вие като клиенти. Нашата гилдия далеч не итстъпва по резултати и знания на много държави. Следващият път, не губи време в проучване на метода, а търси професионалиста на когото да се довериш. Успех 🍀

  Anna NikolovaAnna Nikolovaпреди 5 дни
  • Извинявай ако съм се изразила някъде погрешно, за да те засегна, но никога и никъде не съм поставила всички фризьори под един знаменател. И да, всъщност точно това исках да чуя - не, това не е за теб. Преди да избера този метод окончателно, отидох на консултация и презентация, имаща за цел да ми каже колко са “невредими” и “невидими” стикерите. Експертът ще погледне косата ми, ще анализира структурата на косъма и гъстотата на косата, и ще ми каже - този метод не е за теб. Аз боядисвам приятелки редовно и често ми се случва да им откажа желан цвят. С правилната обосновка, всеки нормален човек би разбрал отказ. В никакъв случай не смятам, че всички фризьори са едни и същи, а че масово се раздават сертификати на поразия, което всъщност ощетява истинските професионалисти и експерти точно толкова, колкото и нас - клиентите 💖

   Yoanna PetrovaYoanna Petrovaпреди 5 дни
 • Също много е важно кой те постигва. Енергията на фризьора е важна и ако не е добра расте бавно или ако е подстригана по време на намаляваща луна също расте бавно..

  Amnesia HazeAmnesia Hazeпреди 7 дни
 • МНОГО СИ ЯКА❤️💞💕❤️💞💕❤️💞💕❤️💞💕❤️💞💕❤️💞💕❤️💞💕❤️💞💕❤️💞💕

  Danaq KirovaDanaq Kirovaпреди 11 дни
 • По-добрият вариант за трайно поставяне на коса е поставяне на треса с капси, по-лесно се крие, другият вариант е кератинови кичури.

  Stefani KrastevaStefani Krastevaпреди 11 дни
 • Малеее, тая коса сигурно я е поръчала за 200 лв от алиекспрес и те одира с 2500 и то я слага някаква селянка, която си няма хабер какво прави, камо ли да й обясняваш колко е некоректна и въобще пълен ужас.

  ggilevaiggilevaiпреди 14 дни
 • The fancy washer briefly spark because hyacinth postmeiotically produce via a large brush. dry, possessive tv

  Arnulfi GonzalezArnulfi Gonzalezпреди 21 ден
 • Много полезно видео. С какво навиваш косата си, така че да не я изтощаваш?

  Evelina KolevaEvelina Kolevaпреди 22 дни
 • Аз също нямам никво доверие на фризьорки те си знаят 5 пострижки и тва е. Не им пука гъстота,тънкота и тем подобни.Много ми беше интересна твоята история,надявам се да нямаш повече такива поменти

  MONIKA ATANASOVAMONIKA ATANASOVAпреди 27 дни
 • Как така си дала 2200 лв ? Това образно казано ли? Не мога да повярвам, че струва толкова..

  Veronika *Veronika *преди месец
 • Изводът от това е не отиваи на фризюр да ти развали косата естествената ти коса си е красива

  Анджелина МариноваАнджелина Мариновапреди месец
 • Кой е салонът?

  IZOmbieIZOmbieпреди месец
 • Ооооофффф, аз съм същата и два пъти съм ревала от фризьори.. :Д

  Zuzu BarbieZuzu Barbieпреди месец
 • Моята коса от началото на лятото я подстриграм с 1 см.и вмомента ми е 10см.над коляното и не я харесвам и много искам да я подстриган такава каквато ми е снимката тук

  Yana TsonevaYana Tsonevaпреди месец
 • Еха не знаех, че климата има толкова голямо значение.. Междудругото спомням си думите на учителката ми в гимназията тя твърдеше, че хората, които живеят около морето имат много по-хубава кожа. Контента ти е много полезен! Събскрайнах. Благодаря ти за съветите! 😊❤️✨🙏🎄

  Цвети ТаневаЦвети Таневапреди месец
 • Видеото беше интересно, НО КАК МОЖЕ ДА ДАДЕШ 2000ЛВ ЗА КОСА!

  Polina HristovaPolina Hristovaпреди месец
 • Супер е видеото, можеше само малко повече снимки за въведение по време на историята да сложиш.

  emili s.emili s.преди месец
 • Има ли как ориентировъчно да ни кажеш кой е или къде се намира салонът? В кой квартал например

  fashionvictimfashionvictimпреди месец
 • Имаш много хубав цвят на косата. Каква боя използваш?

  VittorialiciousVittorialiciousпреди месец
 • Много увлекателно разказваш 😊

  Elitsa ElenkovaElitsa Elenkovaпреди месец
 • ❤❤❤❤❤ОПРЕДЕЛЕНО СИ ПО УМНА ОТ МЕН И ЩЕ ТЕ ГЛЕДАМ Аз съм суетна жена но попринцип повече харесвам смешните и научните ютюбъри и изобщо не харесвам бюти влогъри и всички жени почти които са влогъри нали са бюти дразни ме във обеществото ни жените как само се преструват представят и лъжат жалко и гадно но говора ти е изключително много хубав и интелигентен даже за първи път виждам човек който си подържа външния вид и има чувство за хумор или сърказъм едновременно това е явно извънземно явление евала сега гледах няколко твои клипа и много ми беше полезно там където каза че русото не трябва да се филира като се замислих наистина е така но не го осъзнавах както и че фризьор който е добър в подстригването може да не е в боядисването има логика и това че преценяваш фризьора по косата !

  Божидара ТрифоноваБожидара Трифоновапреди месец
 • 2200 лв за коса 🤣.Бръсни си главата и слагай перука

  Катя ВасилеваКатя Василевапреди месец
 • Гледам видеото и от първата минута си мисля за салон Магама. 😁 Косата ти в момента е като от картинка - всичко е добре, когато свършва добре! Желая ти усмивки! 💋🎀

  Веселина ВеселиноваВеселина Веселиновапреди месец
 • Самата стока ,която си закупила е ок, но услугата ,която си ползвала е била зле изпълнена. В този случай си търсиш правата по ЗЗД , а не по Закона за защита на потребителите.

  Alexandra LilovaAlexandra Lilovaпреди месец
  • Срокът за фактуриране е 5 дни по Закона за счетоводството, договорът, който си подписала подозирам ,че е с цел да те сплашат и предполагам ,че няма правно значение, ако решиш да си търсиш правата за това.

   Alexandra LilovaAlexandra Lilovaпреди месец
 • Много повече ти отива с път по средата! 👌

  Лилия ДонкинаЛилия Донкинапреди месец
 • Изгледах цялото видео на един дъх, защото знам какво е така да ти съсипят косата, че нито рев, нито всякакви скъпи продукти да не могат да я върнат в предишната й форма. При мен точно с едно такова филиране, една фризьорка още преди 7 години ме "прокле" (вече почвам да си мисля всичко; идея си нямам). Бях с дълга и гъста коса, която тя реши "малко" да я подкъси и да я направи на етажи. С дни съм ревала, не исках да излизам от нас, косата ми беше сякаш с два косъма, които не бяха равни. Не знам дали от стреса от тогава или от нещо друго, но бритонът ми спря да расте. Нося го на една страна; цялата коса расте, а той не мърда. За толкова години трябваше да е станал колкото останалата - нищо подобно. Само изпотрошени пари на вятъра за всякакви професионални серии, които засилиха растежа и гъстота навсякъде, но не и при бритона. Та до ден днешен изпадам в паника, когато наближи периода за подрязване на краищата.

  Natalie KolevaNatalie Kolevaпреди месец
  • Миличката.... и аз съм същата 🥺🙈

   Yoanna PetrovaYoanna Petrovaпреди месец
 • Евала, че си търсиш правата и не си оставила просто да и се размине, много малко хора, за съжаление, не го правят това нещо, просто защото се чувстват безпомощни. Много професионално от твоя страна да се въздържиш от споменаване на името на самата фирма, след като си им обещала! Но пък косата ти изглежда супер в момента! :)

  D.D.преди месец
  • Благодаря ти много! 💖

   Yoanna PetrovaYoanna Petrovaпреди месец
 • Благодаря за полезните съвети 🙂

  Величка РанчеваВеличка Ранчевапреди месец
 • Ходете при възрастни фризьорки, които имат реална диплома и са работили нон стоп. На мен един прехвален фризьор в София ми съсипа косата. Какво е рязал, по меридианите на косата почти нула номер. Чак след две години ми се възстанови. Аман от "стилисти" с еднимесечен курс.

  Piano Dreams - Mariya SimeonovaPiano Dreams - Mariya Simeonovaпреди месец
 • Ако искате екстеншъни в никакъв случай не слагайте стикери! За 3 месеца с екстеншъни на стикери косата ми се съсипа. Накъсват изключително много, а лепилото от стикерите пада заедно с вашата коса. Щипките са много по-щадящи, откакто съм с щипки косата ми порасна с десетина см за 3 месеца и е по-здрава от всякога.

  Teodora GeorgievaTeodora Georgievaпреди месец
 • Това за фризьорите не съм много съгласна. Ако един фризьор има настина много работа ,му е трудно да мисли за себе си. Да косата му ,ще е боядисана както трябва ,но надали винаги ще е изправена,накъдрена или каквото и да е там. Добър фризьор в Варна мога да препоръчам.

  Marinela GeorgievaMarinela Georgievaпреди месец
  • Точно за боядисването имам предвид, не очаквам винаги перфектна фризура. Не съм се изразила правилно 🙈💖

   Yoanna PetrovaYoanna Petrovaпреди месец
 • С какъв акъл ще давате толкова пари?!?!??!!? Направо са ви съдрали кожата! Това е ненормално! Аз лично съм шокирана! Но! Още като чуете сумата е трябвало да се досетите. Мале какви измамници има и какви хора има да им се връзват на глупостите. Преди това е било редно да седнеш, да разгледаш какъв е методът, какво да очакваш и т. Н. Как може да си мислиш че СТИКЕРИ няма да се виждат 😂😂😂😂😂 хахахаха лелее това е скандално. За мен клипсите са най-добрият вариант като щадене и вече да не се виждат зависи единствено от вашата сръчност. Кой нормален човек дава 2000 лева за коса? Аз ползвам екстеншъни от 8 клас, това са 12 години. За този мой опит ви казвам, че косата в България, която може да се закупи като марка НЕ СТАВА. Включително и тази която сте си взели след това. Отворете ютуб и вижте сами кои са масовите марки.. От опит казвам че са най-добри.. Просто нашите салони са измамници, който продават коса с адски много примеси. От 2008 година ползвам фокси локс, разбира се с известно прекъсване, за което съжалявам. Косата излиза примерно 800 лева (много грубо казано защото има коса и за много по-евтино, всичко зависи от дължината и гъстотата която искате), но е уникална реми коса. Ползва се с години при добра грижа за косата.. Моля ви, не се лъжете с тези марки!! Аз лично следвам Биляна Йотовска в инстаграм, видях, че госпожата си е закупила коса от Диверсо(бг сайт) и реших да си закупя от там. ГОСПОДИ никога не съм съжалявала повече 😂😂😂 понеже съм със Светла коса, се наложи да я тонирам. При тонирането(което не е тежка процедура стига да се направи правилно, а аз го направих в салон) тази пластмаса се заплете зверски. Сресвала съм я внимателно 2 дни само за да не я изхвърля! Наистина, мацки, най добре си е на клипси и от чужбина, доказана марка.. И никога не давайте 2000 лева за такава процедура.. Дори жените на които им режат косите от главата не взимат 2000лева 😂 това е несериозно.. Поне да има сертификат или не знам и аз каква гаранция 😂

  Hristina KremakovaHristina Kremakovaпреди месец
 • Такива ekstension за цялата глава трябват 50 стикера цената им е 300 евро 55 см твоите да не са златни?от 10 год нося extension за първи път чувам за такива цени ..прецакана си

  Xara StanXara Stanпреди месец
 • Не мога да повярвам, че има подобни хора, които се наричат "професионалисти"🤯😠. Според мен косата ти си е прекрасна и без никакви екстеншъни или топлинна обработка😘😋, аз откакто се помня живея във Варна и всеки ден, косата ми е като твоята, когато са я филирали, а буквално единствената топлинна обработка, която използвам е сешоар...😅😪

  Magnoliya Zhekova!Magnoliya Zhekova!преди месец
 • От вчера гледам канала ти. Много ми харесваш. 💖💖💖💖💖💖💖💖💖

  Hristina VasevaHristina Vasevaпреди месец
 • 3 години си боядисвах косата в русо сама . Когато се доверих на фризьор ми опада косата.

  Биляна ИвановаБиляна Ивановапреди месец
 • Според мен проблема не е в град, а в боядисването. Аз също живея в София (не съм от тук, близо до морето съм) и нямам промяна в косата. Всичко е ген, но и няма жена с боядисана русо и да не е съсипало косата (колкото и да е професионално) . При мен точно русото ми съсипа косата, да в началото беше много хубава. Обаче с времето стана зле. Откакто отново я оставих естествена ми е много дълга. Така, че има много общо. Мисля, че ако я оставиш да стане естествена ще ти бъде отново много дълга, гъста и здрава. Допълнителна коса никога не съм слагала. Просто я оставих и се оправи. Това е съвет на човек минал през точно същото. Иначе в салони могат много да ти съсипят. Успех, ти си решаваш разбира се с каква коса ще си. Това беше споделен опит.

  Hristina AtzevaHristina Atzevaпреди месец
  • Със сигурност има ген, както и третирането и боядисването, аз говоря за това във видеото, но пък наистина косата ми е много добре вмомента, дори ми правят комплименти колко мека и жива е, въпреки, че вече повече от две години съм руса... просто изисква повече грижи и търпение 💖

   Yoanna PetrovaYoanna Petrovaпреди месец
 • Zashto chetesh scenari ??? 😂😂😂😂😁🙈

  E KE Kпреди месец
 • Изобщо не е трябвало да разписваш подобна гадост. Всички трябва да знаят за подобни "ПРОФЕСИОНАЛНИ" ИЗДЪНКИ!

  Гергана КрасимироваГергана Красимировапреди месец
 • Здравей, би ли споделила къде са ти правени веждите?

  Mila VenkovaMila Venkovaпреди месец
 • Много хубаво видео. Аз също много дълго време си патих от некомпетентни фризьори, които си правят каквото им харесва на тях без да се съобразяват какво му отива на човек. Аз съм с лръгло лице а те пи правят косата така че да се подчертая тази форма. Това нещо ми създаде жесток комплекс с времето. За мое щастие в послвдната година намерих фризьор, който е страхотен професиолналист и съм страшно доволна и щастлива. Каквото искам това ми прави. Ако искам нещо което смята че няма да ми е ок ми казва и ми обяснява защо.

  Simona LilovaSimona Lilovaпреди месец
 • Нищо лично, но не разбирам жени, които са готови да дадат такава сума, и то за екстеншъни. Суетата води до подобни резултати 😉

  veronika velkovaveronika velkovaпреди месец
  • Въпроса не е в бюджета а в смисъла 🙂 Ще дам 2000 лв за моята коса, ( терапии, качествени продукти и т.н) не за екстеншън 😉 Както и да е сигурна съм, че всички жени сме давали поне веднъж в живота си голяма сума за безмислена процедура🤭

   veronika velkovaveronika velkovaпреди 4 дни
  • Няма универсално “скъпи” неща. Това че твоя бюджет не ти позволява да дадеш 2000лв за косата си, не значи че всеки,който го прави е глупав или нещо подобно. 😊

   Nikolova MagdNikolova Magdпреди 4 дни
 • Много кофти, че си попаднала на такава фризьорка, съчувствам ти! Аз не съм съгласна, че екстеншъните със стикер са най-добри за косата и не знам защо всички казват обратното. 3 години ползвах клип-ин и нямах проблем освен времето, което отнема всеки ден да се поставят. Това лято за 3 месеца пробвах стикери и половината ми коса се оскуба с корена при премахването, и все още не е възстановена. Плюс това с времето, тъй като не може да се разреше разстоянието между корена и стикера, започва да стои доста неспретнато и трудно се поддържа. Отгоре на това лепенките винаги са доста твърди и солидни, и косата почти по един и същи начин трябва да се носи за да не си личат. Като цяло няма екстеншън, който напълно да щади косата, но за мен тези с клипси са по-малкото зло.

  Greta DGreta Dпреди месец
  • Също забравих да кажа, че цената, която си платила за стикери е огромна. Аз живея в Лондон и тук поставянето е около 100-150 паунда, а самата коса върви от 150-400 в зависимост от качеството и количеството разбира се, но да кажем, че най-много излиза £600 което е 1300 лева. Не знам в България дали 2000-3000 са нормалните цени, но е мнооого!

   Greta DGreta Dпреди месец
 • 💇‍♀️💇‍♀️💇‍♀️💇‍♀️

  Asianna RadoslavovaAsianna Radoslavovaпреди месец
 • И аз се прецаках така с тея стикери.

  Цвети ВасилеваЦвети Василевапреди месец
 • Ако някой направи това на моята коса бих го убила 🤨Момиче ти си много мило създание😚По някога не е необходимо да си толкова мила и толерантна още повече за 2200 които излизат от твоя джоб!И както виждам от видеата си ги изкарваш с труд и честно!Не позволявай на псевдопрофесионалисти да ти ги вземат!А що се отнася за косата тя иска грижи Аз използвам само природни продукти и с гордост мога да кажа че имам разкошна коса измивам и тръгвам 🙂

  Нели МишеваНели Мишевапреди месец
 • Браво за смелостта да споделиш тази неприятна случка. Косата е от огромно значение за една жена и когато непрофесионалист я съсипе това смачква и самочувствието и нервите ни. За съжаление в България фризьорите масово са само за да вземат едни пари, а услугата им е абсолютно некачествена. Добрите специалисти са рядкост. На мен също ми се е случвало да попадам на некомпетентни хора и съжалявах след това, че от възпитание и дипломация не съм си тръгнала още когато интуицията ми се е обадила, че нещо не е наред. Хора не се притеснявайте да изисквате качество - това е вашето лице, коса, тяло. Вие давате парите си, за да получите качество и отношение и сте в пълното си право да откажете и да се защитите от ущърб за ваша сметка.

  Mille KMille Kпреди месец
 • Косата ти е страхотна и ти също. С фризьори и аз съм си патила, много некомпетентни има. Би ли споделила как точно постигна това русо? С конкретен номер на боя и кой процент окислител? С кичури или въобще всичко което знаеш. Благодатя ти.

  Kami PantevaKami Pantevaпреди месец
 • Здравей, Йоанка 🙂 Съжалявам за целия ти лош опит с така наречените фризьорки. Искам да ти кажа, че поради лошо подстригване на моята коса, едната половина на косата ми, до ден днешен е по - гъста. За жалост това се усеща и за мен лично и го виждам. Разбрах, че лошото филиране на косата може да нанесе сериозни щети..

  Ана Мария АнгеловаАна Мария Ангеловапреди месец
 • Видеото е доста дълго но ни учи на много неща ..... Харесват ми дълги по-видеа.

  Зорница ГешеваЗорница Гешевапреди месец
 • Съжалявам мила за това което ти се е случило ! Аз имах страхотна коса дълга и гъста и с годините от постоянно третиране , бои и маши стана рядка и тънка ! Всички тези неща във фризиорските салони са пълна химия ! Отделно няколко пъти са ме постригвали криво фризиорки и от извесно време се подстригвам сама и спрях всички продукти лакове , гелове , маши и прочие. Моята коса се съсипа от тях. Спрях боята и почнах само с кана , определено косата е по жива от преди ! Успех . А филирането да истанява косата и изглежда още по рядка после .

  Stanislava DimovaStanislava Dimovaпреди месец
 • Леле... Йо... ти опррделено имаш пари в излишък.... толкова пари за "коса," дори и да имам няма да дам... Аз в началото на годината се реших и исках промяна и си казах ще си сложа кератинови кичури... И да споделя първоначално дадох към 488 лв... което за мен си бяха много пари, все още са много... и какво остава като ходя на поддръжка отиват горе долу около 350..което пак са си пари, а теб за 2200 лв леле....не те виждам как си ги прежалила...И да ти споделя... и аз вече не съм много доволна от кератиновите кичури, защото се вижда кератина, аз си го виждам, и по-принцип си се вижда... и в крайна сметка си ходя с тези кичури може би цяла година вече, разбира се ходя и на поддръжка, но моята фризьорка сега реши да ми предложи кичури с лепенки... че били по леки за тънка коса като моята, но ще се въздържа за в момента :) като ти чух историята..... даже в момента я доизслушвам

  Силвия ГеоргиеваСилвия Георгиевапреди месец
 • никой луд няма да даде толкова пари за екстеншъни...2,500..хората едвам ги изработват с месеци

  Reni RReni Rпреди месец
  • Има по евтини

   Ivet MirchevaIvet Mirchevaпреди 3 дни
 • Искам само да кажа, че ти явно си изключително толерантен и търпелив човек. Аз, лично, още на поставянето на косата, щях да им вдигна чутовен скандал. Как 2200 лева и ще ти е неудобно !?!?! За тези пари направо са длъжни да ти опънат червен килим.... Какви нагли хора има 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️.

  С. ТодороваС. Тодоровапреди месец
  • Абсолютно съм съгласна с Вас! Толкова скъпи услуги, пък и нагли. Аман от кифли-мутреси, които се имат за големите шефове и специалисти, а всъщност просто си избиват комплексите с тия лъскави салони. Трябва да ги поставят на място за некадърността им и да не си позволяват своеволия с косите и ноктите на хората!

   Ivelina BoichevaIvelina Boichevaпреди месец
 • И на мен ми съсипа косата фризьорка и то доказала се ,като ме изтъни от корена.Само защото ми завидя за косата. Когато влезнах в салона,тя ме посрещна с думите ,ауу каква коса си отгледала, тогава трябваше да ми светне лампичката да не сядам за подстрижка. За капак ми сложи и някаква маска, с която ми изгори корена и на едно място темето ми прозираше.Моята коса беше тънка ,но обемна преди да ми я съсипе.

  Emiliya IlievaEmiliya Ilievaпреди месец
 • Какви продукти използваш за коса?

  Ивета СтанимироваИвета Станимировапреди месец
 • За съжаление всички фризйори са такива...Като цяло изводът е че те са ти филирали косата , тоест са я изтънили и тогава са я снимали. Тоест един вид те са повредили косата ти, за да после да качат снимка на която повече да личи че УЖ екстеншаните са страшно добри. За мен това си е подигравка спрямо теб.Аз съм си слагала екстеншани също от тези с клипсите , защото и аз танцувам но народни танци , а ръковидителката ни иска да ниправи много странни прически😀😂🥰💖

  Ana TodorovaAna Todorovaпреди месец
 • Ами и аз съм си патила от такива фризьорки 😡 преди исках черта а ме подстрига супер късо до ушитеее.. а имах коса до кръста! Това се случи преди 3,4 години, остана ми ужасен спомен!

  Noor FatihNoor Fatihпреди месец
  • На мен ми се е случвало 2 пъти и то все при дърти фризьорки!!! Ходете при момичета, млади и красиви, защото старите завиждат и урезеляват

   Dark AngelDark Angelпреди месец
 • 😆😆😆😆😆 ще я поливаме редовно тогава ,за да расте !

  Elena StoianovaElena Stoianovaпреди месец
 • Eksteyshanite veche ne sa moderni

  Cherry TürkCherry Türkпреди месец
 • много си сладка.....с нетърпение очаквам следващото видео!

  yan stoqnovyan stoqnovпреди месец
 • Йо, преживях същото подстригване миналия месец и в момента косата ми е в ужасно състояние. Не се боядисвам, но косата ми е толкова тънка и пърхава, точно както ти я описа! Такова филиране и етажиране не ми бяха правили може би от преди повече от 12 години, а аз не съм с обемна, гъста и плътна коса.

  Liliya ManolovaLiliya Manolovaпреди месец
 • Кой е салона? Върна ли ти парите в крайна сметка?

  Asenova AzzAsenova Azzпреди месец
 • Евала ,че не си се отказала и си я поставила на мястото и!!! И на мен ми омръзна от "фризьорки",онзи ден ходих да се подстригвам при една и тя ме филира,обяснявайки ми,че няма да повлияе на крайната прическа за а аз съм с дълга и гъста коса, е като се прибрах и я измих ми стана лошо ... Вече к аз не знам къде да ходя да се подстригвам обиколих ги всичките в Банишора и никоя не си върши работата като хората....

  Петя ТошеваПетя Тошевапреди месец
 • И мен ме е страх от фризьори.Преди две години една ми сложи плитки,но не ми ги плете в косата,а ми направи моята коса на плитки и после ми сложи едни много стегнати ластици и върху тях ми сложи плитките.През цялото време й казвах че ми е много стегнато и ме боли главата обаче тя ми казваше че е нормално.Да ама на втория ден вече бях пила пет аналгина не можех да спя главата ме болеше зверски беше ми изтръпнала пулсираше и се оказа посиняла и започвах да не мога да я държа изправена.Малко преди да загубя съзнание мъжа ми погледна какво става и изплашено започна да реже ластиците.Обадих й се на следващия ден да си поискам парите,тя ми върна полу вината все едно съм куче с пренебрежение...Ходех при тази жена от 10 години водила съм й ужасно много клиенти и я хвалех навсякъде,тя дори не пожела да си признае грешката.Вече доверие на никой нямам и може би няма и да имам а пък колко са ми съсипвали косата от подстригване и боядисване не ми се иска и да си спомням

  Силвия ИвановаСилвия Ивановапреди месец
 • Егати криминалето 🤣

  Зорница ИгнатоваЗорница Игнатовапреди месец
 • Тъмната коса ти отива много повече, защо си гориш хубавата коса..

  ultraviolet gbultraviolet gbпреди месец
 • Милата ми. Честно да ти кажа, изобщо не се чувствай кофти, че си я издънила. Неин проблем си е, че е лъгала другите. Хем е некомпетентна, хем е лъжкиня и измамница. Ако беше работила добре и продуктът беше добър и не беше лъгала колежки/служителки/партньорки, нямаше да има проблем.

  DianaBelikovaDianaBelikovaпреди месец
 • Видеото ми беше много интересно и много ми хареса❤️❣️ Може ли да направиш поредица, в която разказваш някакви истории?🥰

  Мария Илиева11Мария Илиева11преди месец
 • Аз мисля, че не само от климата зависи растежа на косата. Според мен много зависи и от водата, с която се мие. В различните градове ( държави) химикалите, с които се третира. Минералите и всички други съставки, които съдържа водата помагат или не за растежа на коса. 🧖🏻‍♀️

  Desislava GerovaDesislava Gerovaпреди месец
 • Колкото и смешно да звучи, аз сама се подстригвам от 6 или 7 години. Първо: не ми се дават 15 - 30 лева за вземане на връхчета и издухване. Второ: никога не се взема под внимание това, което аз искам. Трето: от както се подстригвам сама косата ми ЗАПОЧНА да расте. Разбирасе мога да си позволя, даго правя сама защото косата ми е доста дълга и не се изисква специална подстрижка. Определено съм загубила доверието, конкретно в този бранш на платените услуги, точно защото са ми съсипвали косата безброй пъти. Ежедневните грижи се свеждат до, къпане 3 пъти в седмицата, сушене със сешоар и сресване с четка. Преса, маша, лак и каквито и да е стилизанти НЕ ползвам. Продукти с които я поддържам чиста са главно на Лореал Елсев и малко по- професионалните Тиги Бед Хед. От известно време имам колебание дали да не отида на фризьор, защото започна да пада, но нещо все ме спира и най - вероятно ще потърса собствен начин да се справя с проблема. Немога да препоръчам на всички момичета да започнат да се подстригват сами, защото въпреки моя горчив опит, вярвам, че има професионалисти. Чисто и просто споделям моя начин да поддържам косата си и нека все пак да си имате едно на ум, преди да оставите косата си в чужди ръце. ❣️ 🥰🥰🥰

  Mari EnMari Enпреди месец
  • Изобщо не звучи смешно. Аз също се подсригвам сама и така виждам най-добрият резултат, много познати също се подстригват сами и няма забележки по косата им. По едно време бях започнала да ходя на фризьор отново, но се загледах в стари снимки и установих, че косата излгежда и се "държи" по-добре когато аз я подстригвам, следователно започнах да се занимавам сама с нея отново и след около 6 месеца си възвърнах старата коса. Забелязала съм, че много от стилистите изобщо не взимат под внимание текстурата на косата и структурата на косъма, абе един вид не могат да я направят така, че да пада естествено и да изглежда добре без силна стилизация. Знаят си няколко подсрижки на изуст и карат с тях...

   Brooklyn's BabyBrooklyn's Babyпреди месец
  • @Stanislava Dimova И аз като теб, в годината се налага да я подстригвам 2 или 3 пъти. Стилизантите съм ги намразила още от тийнейджърските ми години. А преса за коса имам, но така си стои прибрана в гардеробчето. Прекратих боядисването вече от почто цяла година, а когато ми се прииска да си подсиля естествения цвят ползвам оцветяващи шампоанчета на Marion. Доволна съм от тях, не горят косата, щадящи са и се измиват сравнително бързо. А относно падането на косата мисля, че установих причината - стрес. Явно напоследък нервичките ми са поопънати. Благодаря ти, че сподели за своя опит, както и за полезния съвет. 🥰

   Mari EnMari Enпреди месец
  • @Mari En а относно ако много ти капе косата , помага flax seed oil на таблетки . Пие се 2, 3 месеца максимум за косопад . Това е ленено масло . На опаковката Не го пише , но много помага при косопад .

   Stanislava DimovaStanislava Dimovaпреди месец
  • @Mari En аз също ползвам продуктите на Loreal Elseve и съм доволна от тях и я подстригвам сама 2 или 3 пъти в годината , а за падането на косми е Нормално преди лято и зима капе по малко !!!

   Stanislava DimovaStanislava Dimovaпреди месец
  • @Mari En много се радвам за теб ,мила , при мен следните 3 неща ми помогнаха да си въстaновя косата след като от гъста и здрава стана слаба и оредяла през годините . 1 . Спрях да ползвам всякакви стеризиращти продукти като лак ,гел , пияна и Сух шампоан и Маша и преса за коса 2 . Спрях да се подстригвам при фризиор , сама си обирам връхчетата и наистина косата ми почна да расте след това 3. Напоследък вместо боя почнах с къна да я правя !!!

   Stanislava DimovaStanislava Dimovaпреди месец
 • Научно доказано е че косата расте 1,5-2.0 см на месец. Ако косата не расте значи имате проблем с произвеждането на кератин и най- вероятно нямате никакво окосмяване , не ви растат ноктите и прочее. Косата расте и на Марс да живееш. Повечето момичета не взимат под внимание третирането и накъсването на косата. Ако косата се накъсва повече отколкото расте за месец ще ви се струва че не расте разбира се, но щом в котенитр се вижда как ви се показват корените за боядисване значи расте. Боядисването, преси, сешоари всичко това наранява косъма и се накъсва.

  GeryBoGeryBoпреди месец
  • “Не расте” беше метафора по-скоро... растеше, но доста по-бавно, това имах предвид. Иначе да, всичко, опоменато от теб е така, говоря за тези неща в новото видео, което се качва сега. ❤️

   Yoanna PetrovaYoanna Petrovaпреди месец
 • oh milata prez ujasno nesho si minala....

  Hristina PalqnkovaHristina Palqnkovaпреди месец
 • Много интересна история беше, само можеше мааалко по-накратко, че малко и мен ме хванаха нервите, а исках да доизгледам до край какво е е случило

  Мая ДончеваМая Дончевапреди месец
  • Нямаше как всичко беше ключово за историята 😁🙈

   Yoanna PetrovaYoanna Petrovaпреди месец
 • Кажи коя е тази

  Svetla dimitrovaSvetla dimitrovaпреди месец
  • То има много калпави за жалост

   Hermione YounesHermione Younesпреди 16 дни
 • На среден път изглеждаш в пъти по-красива :)

  Marina SavovaMarina Savovaпреди месец
  • Блгодаря ти! за съжаление все още не мога да се нося така 😁🙈

   Yoanna PetrovaYoanna Petrovaпреди месец
 • Хубаво видео, но мисля че грешиш за климата. Варненка съм като теб, но от почти 5 години живея в град до Барселона. Климат средиземноморски и много влажен, но се отразява зле на косата ми - расте много бавно и е една такава никаква. Не я третира с преси за коса и почти никога я суша със сешоар, но за съжаление не мога да я възстановя. 😔

  gevsytogevsytoпреди месец
  • Може да е от водата с която се къпеш.

   Violeta DimitrovaVioleta Dimitrovaпреди месец
  • Дано с другите видеа които ще публикуваш да намеря грешката си тогава 😊

   gevsytogevsytoпреди месец
  • Със сигурност не греша, защото е доказано, не е само моя теория. Както казах, доста зависи и от гена и структурата на косъма, както и с какви продукти я поддържаш. За всеки климат, се отразяват различни продукти 💖

   Yoanna PetrovaYoanna Petrovaпреди месец
 • Здравей, Много полезно видео и в същото време сигурно много трудно за заснемане,спрямо разочарованието от цялата ситуация.Надявам се никога повече да не ти се случва нещо подобно,както и на всяка една от нас,която със сигурност има опит със ужасни козметици маникюристи,фризьори.. Положителна личност си и ти пожелавам здраве и много усмивки.

  Венелина БожиловаВенелина Божиловапреди месец
  • Благодаря ти много!

   Yoanna PetrovaYoanna Petrovaпреди месец
 • Много ми беше интересно и полезно видеото ! 🙂

  Илияна ИвановаИлияна Ивановапреди месец
 • мале как сате прецакали аз имах ехтеншани с капсили срагах си тресени и си оставих там 250 кичора така че могат да се използват направо ужас

  Dark EisQwenDark EisQwenпреди месец
 • Косата ти изглежда страхотно, много съжалявам, че ти се е е налагало да преминеш през това!! За самочувствието на една жена косата е от огромно значение, но важното е, че си се справила ❤ Обожавам клиповете ти🎀🎀🎀

  Ивана ЗагороваИвана Загоровапреди месец
  • Благодаря ти много! 💖

   Yoanna PetrovaYoanna Petrovaпреди месец
 • Каква драма ужас

  Деница ПетковаДеница Петковапреди месец
  • Едногодишна драма си е 😁🙈🙈

   Yoanna PetrovaYoanna Petrovaпреди месец
 • Шампоан и какво ползваш

  десислава чавговадесислава чавговапреди месец
  • Във видеото утре, ще покажа всичко, което ползвам 💖

   Yoanna PetrovaYoanna Petrovaпреди месец
 • Надявам се видеото да помогне, защото от почти 2 години се боря с моята коса. Некадърно подстригване доведе до криви участъци и кичури, изтънена от филиране, а попринцип е гъста. Отвратителна работа. Какво ли не опитах , но ефект почти няма. Расте в една такава форма, никаква и е суха, като метла.... ама какво им пука на некадърниците 😡

  Eleonora AngelovaEleonora Angelovaпреди месец
  • Милата... да 🥺🥺🥺🥺

   Yoanna PetrovaYoanna Petrovaпреди месец
 • Звучи ми сякаш си била в Магама 😁

  Любов ТулешковаЛюбов Тулешковапреди месец
  • Става въпрос за Hairtalkextensions. 😉 Дори видях и въпросната снимка в инстаграм страницата им, за която се споменава във видеото.

   Габриела АртюноваГабриела Артюновапреди 5 дни
  • Къде е това ?

   Hermione YounesHermione Younesпреди 16 дни
  • И аз си помислих същото. 😁

   Веселина ВеселиноваВеселина Веселиновапреди месец
 • наистина тъжна история и жалко,че някои преминават през подобно нещо, а са отишли с такъв ентусиазъм, но съм сигурна.че си си извлякла уроците от това. Поздравления,че си се върнала и възпитано, но и точно си защитила аргументите си, за съжаление обаче не мисля, че тя би склонила на споразумение и да ти върне парите ако не си била влогърка с последователи и влияние в социалните мрежи. Дано не е така...

  AnnaAnnaпреди месец
  • И аз така мисля... 😔

   Yoanna PetrovaYoanna Petrovaпреди месец
 • Момиче, имаш хубава коса. Не ти трябват никакви екстеншъни. Пратила съм си много от фризьорите.Филиране-никога! Това се прави само на коси, които са много, много гъсти. Така са ме офъквали, че в момента, в който седна на стола първото нещо, което казвам е филиране не!. Има страшно некадърни хора в бюти средите. Една диплома не значи нищо. Много от известните като си повярват малко и почват да претупат клиентите. Филажа създава рехавата коса, отзад ти стои все едно имаш една ттничка, наръфана опашчица(при мен също беше така). А мога да се похваля с гъста, здрава, плътна и красива коса. Те като я видят имам чувството, че дах да режем и това е. Много трудно се намира добър специалист. Много малко от тях показват истинска загриженост за косата ти-структура, лице, кое би ти отивали, повечето си нямат представа и не учат това. Да не говорим колко са малко добрите колористи. В днешно време всеки изкара един курс за мигли и фризьрство и се има за велик. Нещата далеч не опират само до хартийката. 😉😊☕

  Evgeni NedelchevEvgeni Nedelchevпреди месец
  • Така е...

   Yoanna PetrovaYoanna Petrovaпреди месец
 • Предвид това колко обичам косата си (а в момента имам и проблем с нея), абсолютно рабирам чувството, което изпитваш. На някои може да им се стори като бял кахър този проблем и да си кажат: "Ееееее, какво пък толкова е станало?! ", но не е така .... На моменти докато те слушах дори затаявах дъх :D За мен колкото по-малко третиране, екстеншъни, боядисване и т.н. има , толкова по- добре. За жалост аз също съм от хората, които от над 15г редовно използва преса и не съм се грижила правилно за косата си. Затова и в момента има поражения, които ще се възстановяват доста дълго време. В момента избирам продуктите за косата си много внимателно, гледам да се грижа за нея и да огранича максимално използването на преси. Стискам палци да се възстанови поне донякъде. За препатилите вече е ясно, че много внимателно трябва да избират продуктите, методите и хората, които да допуснат до косите си... Защото все пак това е едно от първите неща, които забелязваме у хората.

  Zornitsa AngelovaZornitsa Angelovaпреди месец
  • Пожелавам ти бързо възстановяване на косата и съвсем скоро да се радваш на жива, здрава и гъста коса ❤️

   Yoanna PetrovaYoanna Petrovaпреди месец
 • Може ли да ми дадеш съвет как да ми порасне косата, какво да правя или в 3 част да споделиш някакви трикове и съвети за по-бърз растеж на косата💖💖💖

  Александра АврамоваАлександра Аврамовапреди месец
  • Mariqna Hristova да помага !

   Полина СофрониеваПолина Софрониевапреди месец
  • @Полина Софрониева Помага ли, че обмислям да си го купя?

   Mariqna HristovaMariqna Hristovaпреди месец
  • @Полина Софрониева Благодаря 💖💖💖

   Александра АврамоваАлександра Аврамовапреди месец
  • @Yoanna Petrova Суперр💖💖💖

   Александра АврамоваАлександра Аврамовапреди месец
  • В част 3 ще говоря точно за това ❤️

   Yoanna PetrovaYoanna Petrovaпреди месец
 • Страхотна ти много добра и мила ❤❤❤💋💋💋💋 обаче докато гледах толко много се ядосах, просто си представям ако бях на твое място... в фризьорския салон.. това е ужасно ! 😞 за жалост съществуват такива хора 🙁🤯😡

  Теодора АлександроваТеодора Александровапреди месец
 • Прекалено си добричка. Трябвало е да си търсиш правата още в салона и да не траеш такава ужасна фризьорка

  Милена МиховаМилена Миховапреди месец
 • Леле, попаднала си на голяма простакела - фризьорка....😲

  Lucy ВелеваLucy Велевапреди месец
 • Много обичам твоите видеа Йони няма по- добър от теб Инфуенсър!

  Yoana DelovaYoana Delovaпреди месец
 • Всъщност е малко грешно да се съди по това дали една фризьорка има хубава коса или маникюристката е с хубав маникюр и така нататък тъй като с доста колежки в тези среди съм разговаряла по тази тема и всяка ще ти каже едно и също..най-вече фризьорите постоянно изпробват продуктите които купуват бои,шампоани и каквото още се сетиш върху своята коса както и техники на боядисване и когато ти е приоритет работата цялото ти време отива в грижа за косите на клиентите ти и понякога чак не ти се занимава с твоята.Аз лично като човек съм перфекционистка и дори до магазина няма да отида без косата ми да е в прилежен вид както и всичко останало но когато си натоварена в салона понякога дори и да не ти се иска външният вид на клиента е по-важен от твоя да не говорим и за финансова гледна точка все пак това си е работа и искаш да отделиш цялото си време в работата си а не в прическата си ...аз не съм фризьорка с много години стаж и 15 дипломи но още мноого преди да си помисля да се запиша на каквото и да е било обучение бях сигурна че ще ми се отдава фризьорството,грим и с каквото се захвана просто защото никога не бих пуснала някого да излезе от салона ми без перфектен резултат който удовлетворява и него и мен.За съжаление вече всичко което гледаме в инстаграм,тик ток и така нататък изглежда перфектно на снимка и на клип разбира се с ринг лампа или друга хубава светлина и доста фотошоп а всъщност клиентките плачат като излязат от салона за красота 😄 Съчувствам ти тъй като и аз съм с руса коса и съм била и със стикери доста дълго време и няма екстеншъни на света които да не се виждат или да не си личат дори и изкуствената опашка но от това което чух просто стикерите ти не са били поставени на точните места..когато кажеш на фризьора ти че често си връзваш косата той би трябвало да ти постави стикерите по начин по който те да не ти пречат и да не се вижда. На мен дори са ми правили официална прическа на кок със стикерите и не се виждаха от никъде,връзвах си косата правех какво ли не с нея и реално почваха да се забелязват вече когато израстваше моята коса и те падаха надолу и просто от русата коса всичко си прозира но след една доста продължителна употреба на стикерите косата ми просто стана доста по-рядка ,тънка и се накъса страшно много отделно бях направила грешката тогава защото бях по-малка да се боядисам с руса боя от магазина тогава още не знаех че в дрогерийните бои има най-силният оксидант който дори фризьорите в салона не е препоръчително да използват освен ако косата не е изключително здрава. И така след доста грижи от моя страна,хубави и щадящи продукти,внимателно разресване и не толкова често използване на преси и сешоари и какво ли още не успях да я съживя макар че има още какво да се желае но за съжаление рядко има блондинка която да е с напълно здрава коса 😄 Да се върнем пак на фризьорката..чак не ми се вярва за тази цена да ти е предложила кой знае какъв клас коса при положение че дори не може да ти я сложи като хората.Най-вероятно ти е пробутала някой евтин боклук който след 1 месец ползване вече нямаше да прилича на естествена коса а на метла.Доста салони са на принципа “важното е да излезе с прилична прическа от салона” а после какво ще стане не ги касае без значение дали говорим за известен салон или не.Изкарала си голям късмет че ти е върнала парите дори 100 лв са и много при положение че ти е съсипала косата ако можем да наречем това “труд” поне в това я бива.Филира се само страшно гъста коса която естетически за дадена прическа да кажем на черта не изглежда красиво или чак се заплита но хората с толкова гъсти коси са рядкост или за определени прически и при поставяне на екстеншъни и то колкото да не стои отсечено а да се слива а особено в твоя случай когато косата ти е дълга а екстеншъните не са много е хубаво дължината на косата ти да не се пипа изобщо за да придаде плътност и да не висят 5 дълги косъма отдолу а нагоре да е гъсто😄 Няма метод за удължаване който да е безвреден както няма и преси и сешоари които не съсипват косата може случаайно да има нещо което я съсипва по-малко на базата на останалите.

  Vanessa ValentinovaVanessa Valentinovaпреди месец
  • @Hermione Younes Не съм в България в Швейцария съм но мога да ви препоръчам салони във Варна и в София от които съм доволна и лично аз съм посещавала.

   Vanessa ValentinovaVanessa Valentinovaпреди 16 дни
  • Ако може да ми дадете адрес и номер на фризьорския ви салон

   Hermione YounesHermione Younesпреди 16 дни
  • А вие къде работите, аз искам да де изрудя и не знам къде ?

   Hermione YounesHermione Younesпреди 16 дни
  • Съгласна съм... аз визирах подстрижка и цвят ако е третирана, но си права “обущарят ходи бос” ❤️

   Yoanna PetrovaYoanna Petrovaпреди месец
 • Аз съм в шок!🤯 Тая овца е имала огромен късмет, че е причинила това на момиче като теб - мило, възпитано и цивилизовано, защо ако бях аз - щях да съм й разбила надменната мутра 5 пъти. Аз също съм руса и съм имала подобен проблем с косата ми, но при мен се получи вследствие на раждането и кърменето. Йо, пиши ми когато ти е удобно в Инстаграм и ще ти кажа как и с какво да си възстановиш косата - @medihristovamakeup. Леле, как се ядосах... Гледам ти видеото в 2 през нощта и сега няма да мога да си заспя от нерви. 🤦 Най-важното е, че си си взела парите и си успяла да вкараш в релси косата си. А на оная скучубра, дано и окапе перушината, дано! 😠

  Medi Hristova MakeupMedi Hristova Makeupпреди месец
  • Хахахаха благодаря ти много! Ще ти пиша! Май те следвам даже 😁🙈❤️

   Yoanna PetrovaYoanna Petrovaпреди месец
 • Щога ще излезне токи сериал със теб

  Veselin IvanovVeselin Ivanovпреди месец
 • Ужас 😨

  Мария ИлиеваМария Илиевапреди месец
 • Леле мале 🤦🏻‍♀️ аз ако бях, тази жена нямаше да я оставя намира 🤣 2000 лв ? Така ли се дават.? Тази луда ли е ? Чак мен ме хвана яд, а за теб незнам 😃 ако не те е срам би ли показала видеото на което танцуваш и се виждат ? Радвам се , че разказа историята си, защото ако има балове може би бих си сложила, но след тази история 🤣 не мерси 😅

  Ilona GeorgievaIlona Georgievaпреди месец
  • @Yoanna Petrova трябваше да я съдиш според мен .. не бъди толкова добичка ще ти се качват само на главата ❤️‼️

   Ilona GeorgievaIlona Georgievaпреди месец
  • За съжаление съм го изтрила още тогава, заедно с всички снимки, които бях приготвила за съда с кривото поставяне 😁😁😁🙈 иначе щяха да присъстват тук във видеото 🙈

   Yoanna PetrovaYoanna Petrovaпреди месец
 • Много полезно и интересно видео ❤❤

  Iliqna IlievaIliqna Ilievaпреди месец
 • От скоро следя канала, но много харесвам видеата ти. Интелигентно, умно и мило момиче.🌷🌷🌷Продължавай смело напред 🌻

  Анелия ДимитроваАнелия Димитровапреди месец
  • Благодаря много! 💖

   Yoanna PetrovaYoanna Petrovaпреди месец
BGworld